3 fej hagyma
20 dkg darabolt csirke
Őrölt fekete és fehér bors
Kakukkfű
Só
3-4 gerezd szeletekre vágott fokhagyma
1 paradicsom
1 paprika
1 főre 3 fej hagymát üvegesre párolok egy kis kanál olivaolajon a csoda serpenyőmben. Rádobom a darabolt csirkét ( 20 dkg), fehéredésig nagy lángon sütöm. Felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje, hozzáadom a fűszereket (őrölt fekete és fehér bors, csöpp kakukkfű, só), 3-4 (5-6) gerezd szeletekre vágott fokhagymát. Volt otthon, így tettem bele egy egész paradicsomot és egy egész paprikát. "Zsírjára" sütöm.
Serpenyőben olajat forrósítok, a combokat fűszerezem, majd fűszeres lisztbe forgatom és a forró olajban elősütöm, majd megfordítom és a másik oldalát is megsütöm... Jénaiba szedem...
Elkészítési idő: 1,5 óraA hagymát felaprítom, kevés Olíva olajon megpirítom, majd öntök hozzá 2 dl vizet, a felkockázott pulykamellet hozzáadom, megfűszerezem, és puhára párolom a husit. Addigra a víz is...
Elkészítési idő:Húsrészekre bontom a csirkét /használhatok mindent/ A csirke bőre alá tuszkolom a szalonnát. /csirkét minden fűszerrel 2-3 v 6 órára bepácolhatom/ Szépen arányosan mindent elosz...
Elkészítési idő: