1 lila káposzta
2 darab alma
Ecet
Só
Bors
Olaj
Őrölt kömény
Cukor
Lereszelem a káposztát.Besózom hagyom állni míg levet nem ereszt.Kinyomkodom.Rárakom az olajra dinsztelődni.Megpucolom és lereszelem az almát.Rárakom a káposztára.Kicsi ecetet adok hozzá.Hozzá teszem a cukrot és az őrölt köményt.
Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. A batátákat tisztítsuk és hámozzuk meg, vágjuk őket körülbelül másfél-két centiméter vastag hasábokra. Törekedjünk arra, hogy egyforma darabok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a lisztet tálban elvegyítjük 1/2 tk sóval. Ráforgácsoljuk a hideg vajat, és kézzel morzsalékosra dolgozzuk. Hozzáadjuk a tojássárgáját és a tejfölt, majd gyorsan simára...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 Alaposan mossuk meg a burgonyákat. A héjukat egy mosogatószivacs érdesebb felével is átdörzsölhetjük. Fektessünk le két lapos fakanalat a munkalapra, és fogjuk közé az egyik bur...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, a karfiolt rózsáira szedjük, a tönkrészről a fásabb külsőt levágjuk, de a belső, zsenge részt megtartjuk, és késes robotgépben, több részletben finomra...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű