1 lila káposzta
2 darab alma
Ecet
Só
Bors
Olaj
Őrölt kömény
Cukor
Lereszelem a káposztát.Besózom hagyom állni míg levet nem ereszt.Kinyomkodom.Rárakom az olajra dinsztelődni.Megpucolom és lereszelem az almát.Rárakom a káposztára.Kicsi ecetet adok hozzá.Hozzá teszem a cukrot és az őrölt köményt.
A répát megtisztítjuk, és vajjal kikent tűzálló tálba sorakoztatjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a kakukkfűvel és a petrezselyem felével. A hagymát félbevágjuk, vékonyra szeletel...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztet egy nagyobb keverőtálba tesszük. Beleütjük a tojásokat, megsózzuk, és fakanállal összekeverjük. Annyi vízzel öntsük fel, amennyit a liszt felvesz (azaz a tészta ne legyen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gnocchihoz a cukkinit hámozd meg, vágd kockára, tedd fazékba, öntsd fel a vízzel és citromlével, lefedve alacsony lángon párold puhára, kb. 5-10 perc. A héját se dobd ki, én apró...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát finomra vágjuk, a zsírt kb. 2 literes lábasba téve, megforrósítjuk, hozzáadjuk a tarhonyát és mérsékelt tűzön, állandó keveréssel halvány rózsaszínűre pirítjuk (erős tűzö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű