Családireceptkönyv.hu

ÉDESBURGONYÁSRÖSZTI


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


3 db édes burgonya, só ízlés szerint, liszt 4-5 evő kanál , kicsit sűrűbb masszát kell kapnunk. Lila hagyma és fokhagyma a tetejére.

Elkészítés:


A burgonyákat felkockázni és forró vízbe megfőzni. Ha kész van leszűrni és hozzáadni a többi alap anyagot majd krumpli nyomóval pépesíteni. Sütőpapírt picit olajjal meg kell kenni és pirulásig sütni, forgatni.

ÉDESBURGONYÁSRÖSZTI

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Zabpelyhes töltelék
Zabpelyhes töltelék

A zabpelyhet forróvízzel leöntöm, majd amikor kihűlt hozzáadom a lereszelt hagymát, apróra vágott tojást, petrezselymet, nyers tojást, sót, borsot, rozmaringot. A masszát betetesze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilonka
Palenta karfiollal bacenbe csomagolva
Palenta karfiollal bacenbe csomagolva

Elkészítése: A palentát sós vízben ( a tasak utasítása szerint) 1 ek. margarinnal megfőzzük, és bele keverjük a parmezán sajtot. A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben megfőzz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Tejfölös-parmezános burgonya
Tejfölös-parmezános burgonya

A krumplikat megmossuk és egészben, héjában megfőzzük. Ha kihűlt, meghámozzuk és felkarikázzuk. Egy tűzálló tálat kivajazunk és beletesszük a krumplit. Megsózzuk. A sajt felét rá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyöngyi
Dödölle
Dödölle

A burgonyát megtisztítjuk, kockára vágjuk, alaposan megsózzuk, feltesszük főni. Ha a burgonya megfőtt a vizet csak annyira öntjük le róla, hogy kb. két ujjnyi víz maradjon benne, m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk