menu

Családireceptkönyv.hu

ÉDESBURGONYÁSRÖSZTI


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


3 db édes burgonya, só ízlés szerint, liszt 4-5 evő kanál , kicsit sűrűbb masszát kell kapnunk. Lila hagyma és fokhagyma a tetejére.

Elkészítés:


A burgonyákat felkockázni és forró vízbe megfőzni. Ha kész van leszűrni és hozzáadni a többi alap anyagot majd krumpli nyomóval pépesíteni. Sütőpapírt picit olajjal meg kell kenni és pirulásig sütni, forgatni.

ÉDESBURGONYÁSRÖSZTI

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anna
Francia krumpli
Francia krumpli

A krumplit megpucoljuk, megfelezzük, 3-5 mm-es félkarikákra vágjuk. A vajat megolvasztjuk, összekeverjük a tejszínnel, fűszerezzük. A tepsi aljára bacon szalonnát szórunk. Összekev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ágnes
Lapított tepsis krumpli
Lapított tepsis krumpli

A burgonyákat alaposan megmosom, majd héjával együtt puháza főzöm. Amikor megpuhult, egy sütőpapírral kibélelt tepsire sorakoztatom, pohár aljával, vagy valamilyen lapos tárgyal ki...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Valéria
Reszelt krumpli
Reszelt krumpli

a megreszelt krumplit tegyük a tálba, a csirke levest keverjük el a tejföllel, a vajjal és a hagymával, majd a masszát kenjük a krumpli tetejére. Nyomkodjuk meg, hogy jól keveredj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
A tökéletes sült krumpli
A tökéletes sült krumpli

A meghámozott burgonyát negyedeli, majd 2-3 perc alatt alaposan lemossa róla a keményítőt. A héjat nem dobja el, hanem megmossa és belefőzi a burgonya főzőlevébe (amelyben literen...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk