500 g spagetti tészta
500 g darált hús
2 fej vörös hagyma
Trappista sajt
1 db bolognai alap por
1 db üveges bolognai szósz
Olaj
1,5 dl víz
A hagymát felaprítom, kevés olajon meg dinsztelem.Ha kész a hagyma hozzá adom a darált húst.Fehéredésig pirítom.Közben még pirul megfőzöm a spagettit.Ha megpirult a darált hús hozzá adom az bolognai port meg a szószt.Felöntöm 1,5 dl vízzel.Felforralom.Reszelt sajttal tálalom.
Először felrakunk egy lábas vizet a tésztának, majd apróra vágjuk a hagymát és a fokhagymát. A paradicsomokat kimagozzuk, közepes kockákra vágjuk. Egy lábosban 4-5 evőkanál ola...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFentieket egy mély edénybe tettem és gépi habverővel habosítottam. Kókuszzsírt olvasztottam egy serpenyőben és a fenti mennyiségből 3 db palacsintát sütöttem. Szépen fordítható. N...
Elkészítési idő: pár perc Nehézség: KönnyűMeleg tejbe tesszük az 1 mk cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt. Tetejére kevés lisztet szórunk. A fokhagymát megpucoljuk, lereszeljük, kevés vízzel, sóval elkeverjük. Ezzel k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk és a fehérjét kemény habbá verjük a cukor felével. A tojást a cukorral kikavarjuk, hozzáadjuk a joghurtot, vaníliakivonatot, sütőport, sót és a lisztet....
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes