Családireceptkönyv.hu

Sült Kacsacomb


Írta:

Elk. idő: Kb 2 óra
Adag: 2
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Kacsacomb

Bors
Rozmaring
Narancs

Elkészítés:


Megtisztítom,beirdalom a kacsacombokat.Sózom borsozom.Beteszem egy jénaiba vagy tepsibe.Lefedem fóliával és 180 fokon körülbelül 1 óráig sütöm alsó felső programon.Ha letelt az idő megfordítom.Visszateszem a fóliát is és még sütöm 40 percig.Leveszem a fóliát.Mellé karikázom a narancsot, megszórom a rozmaringgal.Visszateszem még meg nem pirul a teteje.Párolt lila káposztával tálalom.

Sült Kacsacomb

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Csirkemáj - Rántott csirkemáj
Csirkemáj - Rántott csirkemáj

1. A csirkemájat megmossuk, papírtörölközővel leszárítjuk, kissé megsózzuk, megborsozzuk. 2. Lisztbe, felvert tojásba, morzsába mártva bundázzuk, villával megszurkáljuk, hogy s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Katalin
Fokhagymás-korianderes kacsamell fahéjas barackkal
Fokhagymás-korianderes kacsamell fahéjas barackkal

A kacsamell bőrös részét nagyjából centinként beirdalom úgy, hogy közben nem vágok bele a húsba. Szóval, csak óvatosan a késekkel! Ezután előveszek egy serpenyőt, és közepes lángon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: McChip
Arroz con Pollo
Arroz con Pollo

A csirkecombokat gazdagon sóztam, borsoztam, meghintettem pirospaprikával is, kézzel alaposan belemasszíroztam a bőrébe, és egy serpenyőben (pontosabban az óriás serpenyőmben) pici...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
SAJTOS CSIRKEMELL ALAGÚT
SAJTOS CSIRKEMELL ALAGÚT

A húst vágjuk apró kockára, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni egy kicsit. 3 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, 10 dkg reszelt sajtt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk