50 dkg
pulyka hús
2 db pritamin paprika
1 hagyma
8 db gomba
2 rèpa
10 dkg szalonna
1 cukkini
Só,Bors
Olaj
Pálcika
Pulykahúst kockára vágjuk,a hagymát, rèpát,szalonnát kockára vágjuk,cukkinit negyedelve, fèl cm-re vágjuk.
A pritaminpaprikát 3X3 as kockára,gombát nagyobb darabokra vágjuk.
A pálcika 2 vègère gombát teszünk közè pedig felszurjuk a húst, paprikát,hagymát.
A saslikot sózzuk borsozzuk serpenyőben lefedve pici vizzel,megsütjük,mikor a hús puha, fedő nèlkül megpiritjuk kicsit.
Egy másik serpenyőben,a répát ,cukkinit,hagymát kevés olajon,megpirítom,majd a saslikkal tálalom.
A csirkehúst, combot, szárnyat, mellet szárazra törlöm, a zsemlemorzsához petrezselymet, fokhagymát, sajtot, a tojáshoz tejet keverek, a tepsibe sütőpapírt rakok, amelyet vékonyan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felkockázzuk és kevés olajon pirítani kezdjük, mikor feldobja a levét hozzáadjuk a zöldbabot is és belekeverjük a zúzott fokhagymát, lestyán levelet, fűszerezzük. Egy kevés...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. 2. A panko morzsát egy nagy tepsiben szétterítjük, majd kb. 7 perc alatt barnára pirítjuk, félretesszük. 3. 220 fokra felemeljük a sütő hőmérs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztitott csikokra vágott húst egy serpenyőben a felforrósitott olajon fehéredésig piritjuk, majd hozzáadjuk a felcsikozott gombát. Izesitjük sóval, borssal és addig pároljuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű