A leírásban szerepeltek,adagtól függően. A hús lehet bárány, marha.
Én marhából szoktam, Tomi is.
ÍRGULYÁS
A szalonnát megpirítom, kiveszem, ebbe a zsírba a húst is megpirítom, kiveszem.
Worcester szószt öntök rá ( 1 kg húshoz kb. 3 kanál) hagyom pihenni.
Répát, angolzellert nagyobb darabokra vágom ( kb mint egy dugó) hagyma ez is nagyobb.
A zsírba sört öntök, hagyom egy kicsit, hogy kimenjen az alkohol tartalom, beleteszem a
zöldségeket, kakukkfű, rozmaring, fokhagyma. Vízzel, vagy húslével feltöltöm, összeforralom. Tetejére krumplit rakok, ezt is nagyobb darabokra vágom.
Sütőbe , lefedve, kb. másfél, két óra alatt kész.
darabokra vágjuk. Az olajon a hagymakarikákat 5 percig pároljuk, hozzáadjuk a paprikát és az őrölt köményt, még 5 percig pároljuk. Ha kész, félretesszük. A tésztához a túrót, a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megpucoljuk és felkockázzuk. A hagymát felkarikázzuk, a szalonnát felvágjuk csíkokra. Egy nagyobb serpenyőben zsírt melegítünk. Berakjuk a krumplit, szalonnát és a hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást a liszttel, a kakaóval, a cukorral és egy kevés jel csomómentesre keverjük. A tejet felfőzzük a vaníliás cukorral, majd hozzáöntjük a kakaós keveréket. Állandó keverés me...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA gép kidolgozza a tésztát, így a dolgom csak annyi, hogy kinyújtom a tésztát, felvágom 10-12 db-ra, beletekerem jó szorosan a virsliket, majd megkenem tojássárgájával. 25 perc k...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz