½ kg harcsafilé (ugyanannyi gomba, mint hús)
½ kg gomba (vegyes gombával finom)
1 fej vöröshagyma
olaj
só
pirospaprika
A vöröshagymát kockára vágjuk, és olajon egy kicsit megdinszteljük, majd hozzáadjuk a falatokra darabolt gombát, együtt megpirítjuk, enyhén sózzuk. A gomba kevés levet ereszt, ezért nem kell a paprikáshoz vizet tenni. Amikor a gomba roppanós, kis pirospaprikát teszünk rá, majd a besózott harcsafilét. Puhára főzzük.
Túrós csuszával tálaljuk
A halakat dörzsöld be ételízesítővel, borssal és bazsalikommal. Egy jénai tálat kenj ki vajjal, és helyezd bele a húst. A tejfölt a tojással, a liszttel, a zúzott fokhagymával, a p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajhalat kb. 3 cm-es darabokra szeleteljük. Sózzuk, enyhén borsozzuk, rászórjuk a reszelt citromhéjat és meglocsoljuk pár csepp vaníliaeszenciával. Óvatosan átforgatjuk és egy f...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA fagyos halszeleteket szobahőmérsékleten hagytam felengedni, majd tenyérnyi darabokra vágtam (így lett 8 szelet). Besóztam, citromlével meglocsoltam. A tejszínes krémsajtot tálb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát nagyon apróra vágva megdinszteljük. A harcsát nagyobb kockára vágjuk, rátesszük a hagymára, meglocsoljuk citrommal, óvatosan összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, kevés...
Elkészítési idő: 45 min Nehézség: Közepes