3 kg szálas savanyú káposzta
2 kg darált kolbászhús
másfél kg sertéshús (comb, lapocka, csontos hús)
1 csomag árpakása
abalé
A rántáshoz:
hurkazsír
liszt
pirospaprika
Egy nagyobb fazékba rétegezzük a hozzávalókat. Alulra tesszük a káposzta felét, arra kerül a nagyobb darabokra vágott vegyes sertéshús. Erre kerül rá a maradék káposzta, egyenletesen a kolbászhús, a legvégén pedig az árpakása. Felöntjük abalével, és addig főzzük, amíg a hús és a káposzta is megpuhul. Ha minden megfőtt, a hurkazsírból a liszttel és a pirospaprikával rántást készítünk. Óvatosan belekeverjük az ételbe, egyet forralunk rajta, és már készen is van.
olaj+hagyma-->pírítom+csirkemell-->Aztán minden hozzávalót összekeverni-->Sütőbe :)
Elkészítési idő:A tésztát sós vízben megfőzzük. A vajat felmelegítjük és a lisztet is belekeverjük. Ezután levesszük a tűzről és lassan beleöntjük a tejet, majd felforraljuk, amíg elkezd sűrűsödni...
Elkészítési idő:Kevés kókuszzsírt olvasztok, megizzasztom rajta a fokit meg a vöröshagymát, vízzel felöntöm, fűszereket hozzáadom, maja a zúzát is beleteszem és készre főzöm - kuktában gyorsítható...
Elkészítési idő: