160 gr darált dió
2 db M-es tojás fehérje
30 gr cukrozatlan kakaópor
fél citrom reszelt héja
70 gr eritrit
1 tk vanília kivonat
A tojásfehérjét egy tálba tettem és villával kissé felvertem. Hozzáöntöttem a többi alapanyagot és kézzel összegyúrtam. Egy nagyobb tepsit kibéleltem sütőpapírral, a sütőt pedig 180 fokra állítottam. A masszából vizes kézzel gombócokat formáztam és a tepsibe tettem. Egy evőkanalat bevizeztem és a gombócok tetejét lenyomtam vele. 180 fokra előmelegített sütőben 5-6 perc alatt megsütöttem. Sütés után pár percig érdemes a tepsiben hagyni, mert még puha.
1 db-ban 2,175g ch van.
Tepsi mérete: 20x36 cm 1. Először a pudingkrémet készítjük el. A tejből, a pudingporból és a cukorból megszokott módon sűrű pudingot főzünk. Mikor megfőztük, még forrón belekeve...
Elkészítési idő:A csokoládét a mézzel és 3 dl tejszínnel együtt gőz fölött megolvasztjuk. Kevergetni kell, hogy ne legyen csomós! A maradék habtejszínt a kávéporral és a fahéjjal felverjük. Majd ö...
Elkészítési idő: 25 percA töltelékhez kikevertem a margarint a cukorral, hozzáadtam a tojásokat, a citromhéjat és az áttört túrót. Egy 24 x 35 cm-es tepsit sütőpapírral kibéleltem. Összeállítottam a sár...
Elkészítési idő: