44g teljes kiőrlésű cirokliszt
90g Albatutti
8g hajdinaliszt
11g amarántliszt
48g barnarizsliszt
27g rizsliszt
150g Mester kenyérliszt
15g burgonyapehely
10g útifűmaghéj
1/2cs sütőpor
1,5kk só
2ek olívaolaj
35g magkeverék
450ml víz
Minden hozzávalót egy tálba öntünk és fakanállal jól összekeverjük. 180 fokos sütőben kb 60 percig sütjük.
Az egész kenyér kb 300g szénhidrátot tartalmaz.
A liszteket a sóval, a szódabikarbónával és a maghéjjal jól összekeverem, majd hozzáadom az olajat és a meleg vizet is. Alaposan összegyúrom, majd kb. 10-15 percet pihentetem. Ekö...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesAz egészet összegyúrom, ha igényli a tészta teszek még hozzá vizet, zsírt. Ujjnyi hosszú rudakat formázok belőle és szép barnásra sütöm. Légkeverésesen 160-180 körül Én:cukkini...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlaposan keverd össze a túrót a nyírfa-és kókuszcukorral, majd add hozzá a tejet és az olajat. A lisztet, a sót és a szódabikarbónát egy kisebb tálban keverd össze, majd öntsd a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA német perechez, vagyis a hamisítatlan Brezel/Brezen elkészítéséhez futtassuk fel az élesztőt a 3 dl langyos vízben. A lisztet tegyük tálba és keverjük hozzá a hozzávalókat. Ala...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz