menu

Családireceptkönyv.hu

287. Bagett-sajtos


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


180-200 g kenyérliszt
4 g porélesztő
130 g tej
1 tk cukor
10 dkg vaj
30 g só

Elkészítés:


Liszt, élesztő, cukor, tej összekeverni, fakanállal. / kicsit össze gyúrni/. A vajat kockára vágni sózni. Finoman beledolgozni a tésztába.
30 perc kelesztés. Átgyúrni,ellapítani kicsit ,4 fele osztani, gömbölyíteni, kb. 40 x 10 cm nyújtani. Egyik felét középre,másik felét kicsit rá hajtani,végeit össze csípni.
Megszórni sajttal. Formába tenni. 30 perc pihi.
150 -180 fokon 20 - 30 percig sütni.

287. Bagett-sajtos

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Péksütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Eva
Sós kifli
Sós kifli

Az élesztőt a tejfölös cukros víz keverékben felfuttatjuk. A többi hozzávalókkal összekeverjük dagasztjuk. 45 perc kelesztés után, 8 egyforma részre osztjuk 10 percig pihentejük ma...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
319. Hot-dog kifli
319. Hot-dog kifli

Dagasztani,1 ó kelesztés. 6 fele osztani, nyújtani,feltekerni,lespriccelni 30-60 p pihi. Spriccelni 200 fok 20-25 p

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Lepény zab kenyér helyett
Lepény zab kenyér helyett

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kenyér öregtésztával és kovásszal
Kenyér öregtésztával és kovásszal

Tálba szitáljuk a lisztet, elkeverjük a sóval és a burgonyapehellyel. A közepébe mélyedést készítünk, ide öntjük a vizet (1-2 evőkanállal visszatartunk és csak szükség esetén adjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk