20 - 25 dkg gesztenyemassza
15 dkg puha vaj
3 ek. cukor
1 cs. vaníliás cukor
4 ek.rum
30 dkg darált háztartási keksz
kb. 0,5 dl tej
máz:
5 ek. kakaó
5 ek. cukor
kis víz
kis margarin
A gesztenyemasszát a tej kivételével az összes hozzávalóval összekeverjük, annyi tejet adunk hozzá, hogy jól formázható legyen, golyókat formázunk.
A kakaót,cukrot , vizet megolvasztjuk, simára keverjük a margarinnal. A golyókat egy fogpiszkálóra szúrva háromnegyed részig a csokoládéba mártjuk, picit lecsöpögtetjük és sütőpapírra tesszük.
Dermedésig hűtőbe tesszük.
Egy kis tálkában elkeverjük a porrá őrölt zabpelyhet, a kakaóport, a csipet sót és a kevés sütőport. A banánt villával alaposan pürésítjük. (Esetleg botmixerrel is nekieshetünk, d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat a joghurttal jól összekeverjük, hogy krémes állagú legyen. Beleszórjuk a cukrot, hozzáadjuk a vaníliát és a reszelt citromhéjat. Egy tepsit bélelj ki papírral és tégy b...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A tojást, a mézet, a kakaót, a vajat, a cukrot gőz fölött habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztben elkevert szódabikarbónát. Annyi tejet adunk még hozzá, hogy jól nyújtható...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű