4 alma
340 g liszt
10 g sütőpor
200 g margarin
150-200 g cukor
1 kk fahéj
3 tojás
Almát reszelni. Mindent össze keverni.
Formába tölteni.
180 fok 25-30 perc sütés
A sütőt 180 fokra melegítjük, a tepsit vékonyan kikenjük olajjal. A tésztához az egész tojásokat, a cukrot és a kakaót habverővel fehéredésig verjük. Hozzáöntjük az olajat, majd a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz hozzávalókat (cukrot, sót, vaníliás cukrot, citromhéjat és szódabikarbónát) összekeverjük a lisztben, majd hozzámorzsoljuk a margarint, belekeverjük a tojássárgákat, ezutá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A rámát megolvasztani belekeverni a cukrot. A liszthez hozzáadjuk a sütőport, a szódabikarbónát, a csipet sót, a kakaóport és elkeverjük. A lisztes keveréket hozzáadju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lisztet egy mély tálba szitáljuk, hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot, a sót és a sütőport, majd az egészet összekeverjük. 2. A lisztes keverékhez adjuk a kockára vá...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes