30 g kakaópor
35 g kókuszliszt
késhegynyi só
fél mk szódabikarbóna
1/4 mk őrölt fahéj (én többet tettem mert szeretem)
A száraz alapanyagokat összekeverjük egy tálban. Egy másik tálban a nedves alapanyagokat keverjük össze, ezután beleöntjük a száraz hozzávalókat, ezt összekutyulod, aztán mar csak meg kell sütni .
A lisztet a sütőporral, cukrokkal és a vajjal elmorzsoljuk. Ha egynemű, belegyúrjuk a tojássárgákat. 1 órára hűtőbe tesszük. Nyùjtás előtt ki kell venni a hűtőből, mert nagyon törn...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tésztához a vajat a porcukorral és a tojások sárgájával habosra kikeverem. A tojások fehérjét kemény habbá verem, egy másik tálban a kakaóport, a sütőport és a liszttel összekeve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSokan úgy tartják, a puncs szelet cukrászati nemes hulladékokból készül, és van benne igazság, hiszen a maradék piskóta nyugodtan beletehető. Hat tojásból elkészítjük a piskótát a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlbusurile se bat spuma cu zaharul pana obtinem o spuma tare. Separat intr-un bol mixam galbenusurile cu sare, vanilie si ulei. Galbenusurile mixate se amesteca usor cu al...
Elkészítési idő: 2óra 40perc Nehézség: Közepes