Családireceptkönyv.hu

Muffin by Lucia Kokaiova


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30 g kakaópor
35 g kókuszliszt
késhegynyi só
fél mk szódabikarbóna
1/4 mk őrölt fahéj (én többet tettem mert szeretem)

Elkészítés:


A száraz alapanyagokat összekeverjük egy tálban. Egy másik tálban a nedves alapanyagokat keverjük össze, ezután beleöntjük a száraz hozzávalókat, ezt összekutyulod, aztán mar csak meg kell sütni .

Muffin by Lucia Kokaiova

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Almás krémes piskóta
Almás krémes piskóta

Egy közepes tepsi alját alufóliával kibéleljük, kissé megzsírozzuk, az almát meghámozzuk és vékonyra szeljük (uborkareszelőn). Az almát az alufóliára terítjük. A tojások fehérjét k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kapros-túrós lepény
Kapros-túrós lepény

1. A sütőt előmelegítjük 175 C-ra (légkeveréses). Egy kb 30x24 cm-es tepsit vékonyan vajazzunk, lisztezzünk ki. 2. A tészta összetevőit összegyúrjuk, és teljesen egynemű tésztává...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zabpelyhes keksz
Zabpelyhes keksz

A margarint (vagy vajat) csipetnyi sóval habosra kavarjuk, hozzáadjuk a cukrot, jól kikeverjük, majd a tojással is eldolgozzuk. Belekeverjük a szódabikarbónás, fahéjjal elkevert li...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zserbó piskótatekercs
Zserbó piskótatekercs

A piskótát mindig ugyanezzel a módszerrel készítem, már évek óta sikerrel, igazság szerint ehhez egy erős állványos mixerre van szükség. De természetesen a szétválasztós módszerrel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk