6 ek cukor
3 ek víz
2 ek kakaópor
1 ek liszt
Össze főzni. Ha ezzel a csokimázzal öntjük le sütit, a szeletelésnél a kést forró vízbe kell mártani, nem fog töredezni.Jól megszilárdul, nem fog csorogni, folyni. Igazi csokimáz!
1. a párizsit a hagymával ledaráljuk 2. a főtt tojást félbevágjuk és a tojássárgájákat villával összetörjük egy másik tálban 3. a összes hozzávalót egybeöntjük és összekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEs empfiehlt sich die Gnocchi (nach Packungsanleitung) zeitgleich mit der Sauce zuzubereiten, da beides sehr schnell geht. Etwas Öl oder Butter in einer Pfanne heiß werden lasse...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk és felszeleteljük, sós vízben megfőzzük. Mikor elkészült, leszűrjük és összetörjük, hagyjuk hűlni. Hozzáadjuk a tojást, a sót és a lisztet, jól összedolg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegtisztítjuk és felaprítjuk a vöröshagymát. Megpirítjuk a felolvasztott zsírban, azután 1,5 dl vízzel lassan édesre, puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük. Közben kb. 2 x 2 cm-...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű