120 g túró v. rikotta sajt
3 tojás
2 ek. cukor
csipet só
1 kk. sütőpor
kb.6 dkg liszt
sütéshez:olaj
Az anyagokat összekeverjük.
Serpenyőt vékonyan megkenjük olajjal,ha serceg 1 ek .masszát teszünk bele,kicsit lelapítjuk. Mindkét oldalát 1-1 percig sütjük./gyorsan barnul/.
Tetejére: tejföl,lekvár,édes szirup stb.
A padlizsánt felkockáztam, besóztam és egy szűrőben hagytam lecsöpögni. Kb. egy óra múlva leöblítettem, leszárogattam és egy evk kókuszolajon, a fokhagymaporral és a csilipehellye...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemájat hártyázzuk le, távolítsuk el az ereket, és tisztítsuk meg az epétől. A tejet mérjük keverőtálba, adjuk hozzá a fokhagymagerezdeket, borsot és a majoránnát. A tiszta...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kolbászt kinyomjuk a bőréből kis golyókká. A felhevített olajon minden oldalánál megsütjük, és kivesszük a serpenyőből. A visszamaradt olajban megfonnyasztjuk a kockára vágott vö...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA spenótot alaposan megmostam, apróra tépkedtem és lecsepegtettem. A vöröshagymát felkockáztam megfonnyasztottam, hozzáadtam a zúzott fokhagymát, majd a spenótot is. Addig pároltam...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű