A tésztához
25 dkg kekszmorzsa
50 dkg gesztenyemassza
10 ml rumaroma (ízlés szerint)
5 dkg margarin
A krémhez
1 tasak vaníliás pudingpor
4 dl tej
20 dkg margarin
10 dkg cukor
500 ml habtejszín
2 csomag vaníliás cukor
1 csomag habfixáló
A pudingot elkészítjük,majd hűtjük. A margarint habosra kavarjuk a cukorral, majd hozzáadjuk a pudingot.
A kekszet eldolgozzuk a gesztenyével, a margarinnal és a rumaromával, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodjuk.
Rásimítjuk a pudingos krémet,majd a habbá vert tejszínt.
Reszelt csokival vagy kakaóval megszórva tálalhatjuk.
Tepsi mérete: 25 x 35
Az időben – legalább félórája – szobahőmérsékletre tett vajat habosra keverem, majd hozzáadok 10 dkg cukrot, az egész tojásokat, a tojássárgáját és a reszelt citromhéjat. A búzalis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNačin pripreme: Zagrejati rernu na 200 stepeni. Razdvojiti žumanca od belanaca. Umutiti žumanca sa 60 grama šećera tako da se dobije fina kremasta smesa. Dobro ulupati belanca, a...
Elkészítési idő: 1 1/2 Nehézség: Könnyűkkor íme a recept: 80 dkg lisztet,20 dkg zsírt,30 dkg cukrot, 2 tojássárgáját,2 dl tejet,1 vaníliás cukrot, 1 sütőport alaposan összedolgozunk, majd kb. 3 cm átmérőjű golyókat form...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta: 6 tojássárgát 10 dkg porcukorral kikeverünk, majd hozzáadunk 1 dl olajat, 10 dkg lisztet, 2 evőkanál kakaóport, 1 cs sütőport, és a 6 tojás felvert habját, majd sütőpapírra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű