A tésztához
25 dkg kekszmorzsa
50 dkg gesztenyemassza
10 ml rumaroma (ízlés szerint)
5 dkg margarin
A krémhez
1 tasak vaníliás pudingpor
4 dl tej
20 dkg margarin
10 dkg cukor
500 ml habtejszín
2 csomag vaníliás cukor
1 csomag habfixáló
A pudingot elkészítjük,majd hűtjük. A margarint habosra kavarjuk a cukorral, majd hozzáadjuk a pudingot.
A kekszet eldolgozzuk a gesztenyével, a margarinnal és a rumaromával, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodjuk.
Rásimítjuk a pudingos krémet,majd a habbá vert tejszínt.
Reszelt csokival vagy kakaóval megszórva tálalhatjuk.
Tepsi mérete: 25 x 35
A tésztához összedörzsöljük a lisztet, a sütőport, a porcukrot, a citromhéjat és a vajat. Egy egész tojást és annyi tejfölt teszünk hozzá, hogy nyújtható legyen. Ezt elosztjuk háro...
Elkészítési idő:A tejszínt nagyon kemény habbá verjük. Rákenjük a vaníliás krémre. A tetejét reszelt csokoládéval is megszórhatjuk.
Elkészítési idő: 40 perc