35 dkg liszt
4 tojás
pici víz
2 ek.olaj
kis só
A hozzávalókat összekeverni.
Annyi vizet adni hozzá,hogy se híg,se kemény ne legyen,
Forrásban lévő sós vízbe szaggatni. Feljön a tetejére, hideg vízbe tenni és leszűrni.
Levestöltelék: a húslevesbe kerül, majd a főtt hús , zöldségek mellé rakjuk a tányérra.Itt természetes.Állitólag finomat csinálok, nem zsemlével hanem sima kenyérszeleteket áztatok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat és az olajat melegítsük fel egy nagy serpenyőben, közepes hőfokon. A kockázott vöröshagymát dinszteljük meg a vajon, amíg üveges nem lesz. Közben a gombákat tisztítsuk meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyákat jól megmossuk és tepsiben addig sütjük, míg a közepük is meg nem puhul. 2. Forrón tálaljuk. 3. Fogyaszthatjuk vajjal és sóval, de tejföllel is. 4. A te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit héjastul az előmelegített sütőbe helyezem, és 190 fokon adok nekik egy jó 45 percet, hogy megpuhuljon és felhólyagosodjon. Ezalatt pont lesz időm elkészíteni a házi kecs...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű