menu

Családireceptkönyv.hu

28. Nokedli /galuska


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


35 dkg liszt
4 tojás
pici víz
2 ek.olaj
kis só

Elkészítés:


A hozzávalókat összekeverni.
Annyi vizet adni hozzá,hogy se híg,se kemény ne legyen,
Forrásban lévő sós vízbe szaggatni. Feljön a tetejére, hideg vízbe tenni és leszűrni.

28. Nokedli /galuska

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mamika
Levsbe főtt töltelék
Levsbe főtt töltelék

Levestöltelék: a húslevesbe kerül, majd a főtt hús , zöldségek mellé rakjuk a tányérra.Itt természetes.Állitólag finomat csinálok, nem zsemlével hanem sima kenyérszeleteket áztatok...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tünde
Fokhagymás-petrezselymes gombafejek
Fokhagymás-petrezselymes gombafejek

A vajat és az olajat melegítsük fel egy nagy serpenyőben, közepes hőfokon. A kockázott vöröshagymát dinszteljük meg a vajon, amíg üveges nem lesz. Közben a gombákat tisztítsuk meg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Hajában sült burgonya
Hajában sült burgonya

1. A burgonyákat jól megmossuk és tepsiben addig sütjük, míg a közepük is meg nem puhul. 2. Forrón tálaljuk. 3. Fogyaszthatjuk vajjal és sóval, de tejföllel is. 4. A te...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
A tökéletes, ropogós sültkrumpli (S.K.)
A tökéletes, ropogós sültkrumpli (S.K.)

A krumplit héjastul az előmelegített sütőbe helyezem, és 190 fokon adok nekik egy jó 45 percet, hogy megpuhuljon és felhólyagosodjon. Ezalatt pont lesz időm elkészíteni a házi kecs...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk