35 dkg liszt
4 tojás
pici víz
2 ek.olaj
kis só
A hozzávalókat összekeverni.
Annyi vizet adni hozzá,hogy se híg,se kemény ne legyen,
Forrásban lévő sós vízbe szaggatni. Feljön a tetejére, hideg vízbe tenni és leszűrni.
1. A burgonyákat jól megmossuk és tepsiben addig sütjük, míg a közepük is meg nem puhul. 2. Forrón tálaljuk.
Elkészítési idő:A megtisztított újkrumplit forrásban lévő sós vízben kb. 15-20 perc alatt puhára főzzük, majd leszűrjük, és hagyjuk kihűlni. Közben a tojásokat keményre főzzük, hideg víz alá tartj...
Elkészítési idő:A burgonyát lereszeljük és beletesszük egy kivajazott tepsibe, vagy hőálló tálba. Sózzuk, borsozzuk, használhatunk más fajta fűszert is tetszés szerint. Egy tálban összekeverjük az...
Elkészítési idő:1. főzzük meg héjában a krumplit, majd pucoljuk meg és szeljük max. 0,5 cm vastag karikákra egy darab kivételével (!), tegyük a karikákat egy magas falú tálba 2. szeljük apróra a...
Elkészítési idő: