26 cm-es kapcsos forma,alja nélkül.
9 tojás
180 gramm cukor
225 gramm liszt
Tojásokat szét választom a fehérét elkezdem kihabosítani és közben hozzá adagolom a 180 gramm cukrot. A sárgáját külön felverem egy tálban míg habos nem lesz ezt is géppel. A fehérjéhez keverem a sárgáját és utána beleszitálom a lisztet. A forma alá sütőpapírt teszek és beleöntöm a tésztát. Előmelegített sütőben 170 fokon tűpróbáig sütöm kb 35.perc. félidőben résnyire kinyitom a sütőajtaját a gőz miatt./hurkapálca/ A megsült piskótát kiveszem és átfordítom egy másik tepsire de a papírt nem veszem le róla hagyom az egészet kihűlni.
Turmixgépben sűrű masszává turmixoltam a következőket (úgy, hogy a tejet apránként adagoltam utoljára a masszához): A piskótát 200 fokon 15 percig sütöttem. Nekem ebből 2 db 15 cm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet megszitáljuk. A tejet meglangyosítjuk, adunk hozzá cukrot, és belemorzsoljuk az élesztőt. Pihenni hagyjuk, míg megkel. A lisztbe kevés sót, egy evőkanál zsírt, egy tojás...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit egy tálba rakom a tejet a végén adagolom hozzá nekem pont elég volt a 3,5 dl jól összegyúrom,egy kapcsos torta forma alját kibélelem vele.A pudingot a cukorral...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű