Családireceptkönyv.hu

419.Szalmasajt 1.


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


30 dkg reszelt sajt,
50 dkg liszt,
2 csapott teáskanál pirospaprika,
1 teáskanál só,
4 tojássárgája,
30 dkg margarin
2 ek tejföl

Elkészítés:


a hozzávalókat összegyúrjuk, 2-3 mm-re kinyújtjuk, majd pálcikákra vágjuk, végül forró sütőben kb. 8 perc alatt kisütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mariann
Vajdasági sós
Vajdasági sós

Kevés langyos tejben megfuttatjuk az élesztőt. Összedagasztjuk a tésztához valókat. Keleszteni nem kell! Dagasztás után négyfelé vesszük a tésztát. Közben a töltelékhez habosra ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Szezámrúd
Szezámrúd

A hozzávalókat elkeverjük, és kinyújtjuk, majd a tésztát tetszőleges alakúra vágjuk. 180 fokon 20 percig sütjük. Nagyon finom!!

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Kelt sajtos pogácsa
Kelt sajtos pogácsa

Az élesztőt cukros tejben megkelesztjük. A margarint a liszttel szétmorzsoljuk, a közepébe mélyedést készítünk, és belerakjuk az egész tojásokat, a megkelt élesztőt, a sót, és anny...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Burgonyás pogácsa
Burgonyás pogácsa

Pintérné Joó Éva Burgonyás pogácsa Hozzávalók 40 darabra 1. A tésztához 2. 600 g burgonya (főtt, áttört) 3. 70 ml 2,8%-os tej 4. 1 nagy csipet kristálycukor 5. 25 g élesztő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk