3 darab sárgarépát,
2 db zöldséget,
1db póréhagyma,
1db vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
1 db karalábé,
fel zeller, zeller zöldje, zöldség zöldje,
i egy kávés kanál kurkuma
3 darab sárgarépát, 2 db zöldséget,1db póréhagyma, 1db vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 db karalábé, fel zeller, zeller zöldje, zöldség zöldje, lehet bel tenni aki szereti egy kávés kanál kurkuma port is. Én csináltam avval is és nélküle is! Mindent megpucolunk, és apróra vágjuk, serpenyőbe vagy más edénybe, 3 evökanal napraforgó olajat tesszúnk,olajon egy kicsit pirítsuk meg miután levét engedett, lefedjük és sózzuk 8 dkg só kell hozzá. Készre pároljuk, amikor kihült botmixerrel püresitjúk az egészet.Masszat sütőpapirral kibelelt tepsibe tesszük, én tálcára szoktam tenni.egy éjszakára mélyhűtőbe rakom.Masnap ki veszem a fagyasztobol , és kocka nagyságára vágom.alufoliba csomagolom , én kocka nagyságára vágom az alufóliát, és abba csomagoló.Majd zipzaros nelon zacskóba rakom, kB 8 db egy zacskóba! Utanna újból a fagyasztott rakom, és amikor kell mindig ki veszek eggyett!
minden az edénybe és 10mp/6 F. Fekete kanál segítségével. 30mp/10F Rögtön tálaljuk
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűVegyél a piacon 1 kg kacsa bőrös- vagy testhájat (próbáld ki, hogy nektek melyik jön be jobban), mi eleinte a bőrösből csináltunk, így rengeteg tepertőnk is lett a zsír mellett, de...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű