4 személyre:
3 evőkanál citromlé
1 Oliva olaj
2 gerezd felaprított fokhagyma
1/4 teáskanál kömény
1/2 teáskanál bors
1/8 teáskanál cayenne bors
2 paprika (piros, sárga)
300 g chili paprika
2 lila hagyma
500 g csirke
Aprítsuk fel nagyobb darabokra a hagymát, paprikát és adjuk hozzá a chili paprikát.
Keverjük össze a fokhagymát, citromlevet, cayenne borsot, a köményt és adjuk hozzá a zöldségekhez.
Aprítsuk fel a csirkét és keverjük össze a zöldségekkel és a fűszeres páccal, egy pici olajjal locsoljuk meg.
Kapcsoljuk be a grillsütőt. A zöld lámpa fog világítani, amikor a készülék felmelegedett és sütésre kész.
Pálcikára húzzuk fel a húst és a zöldségeket.
Tegyük a grill lapra és süssük készre.
Szalsza szósszal vagy joghurtos dippel tálaljuk.
A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy kor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- Csirkemellet megmosom, apró kockára vágom, dinsztelt hagymához adom. Fűszerezem: só, bors, kurkuma, bazsalikom, borsikafű, oregano. Készre sütöm, ha kell vizet adok hozzá, hogy l...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A muffinformát kivajazom (kívül picit a széleit is), a bacon szeleteket középen kettévágom, az egyiket belehelyezem a formába, a másikat pedig rá keresztbe. 2. A csirkemellet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy serpenyőben felhevítjük a libazsírt. A vöröshagymát ketté vágjuk, felszeleteljük, majd magas lángon elkezdjük pirítani. A megpirult hagymát kiszedjük a zsírból. A csirkemájat...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes