4 személyre:
3 evőkanál citromlé
1 Oliva olaj
2 gerezd felaprított fokhagyma
1/4 teáskanál kömény
1/2 teáskanál bors
1/8 teáskanál cayenne bors
2 paprika (piros, sárga)
300 g chili paprika
2 lila hagyma
500 g csirke
Aprítsuk fel nagyobb darabokra a hagymát, paprikát és adjuk hozzá a chili paprikát.
Keverjük össze a fokhagymát, citromlevet, cayenne borsot, a köményt és adjuk hozzá a zöldségekhez.
Aprítsuk fel a csirkét és keverjük össze a zöldségekkel és a fűszeres páccal, egy pici olajjal locsoljuk meg.
Kapcsoljuk be a grillsütőt. A zöld lámpa fog világítani, amikor a készülék felmelegedett és sütésre kész.
Pálcikára húzzuk fel a húst és a zöldségeket.
Tegyük a grill lapra és süssük készre.
Szalsza szósszal vagy joghurtos dippel tálaljuk.
A lisztbe kavarjuk a fűszereket. A tojást a tejbe keverjük és felverjük. A húsokat először tojásba, majd a fűszeres lisztbe mártjuk. Forró olajban kisütjük. Arra figyeljünk, hogy a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kuglóf formát zsírozzuk, zsemlemorzsával megszórjuk és kibéleljük baconnal. A csirkemelleket kockára vagy csíkokra vágjuk, borsozzuk és flekken fűszerrel befűszerezzük. Befűszere...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA brokkolit mosd meg, szedd rózsáira, és főzd roppanósra körülbelül öt perc alatt. Figyelj, mert gyorsan szétesik. Szűrd le, és csepegtesd le. A csirkemellet tisztítsd meg, és vágd...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA babot előző nap beáztatjuk, majd másnap ugyanabban a vízben előfőzzük. A csíkokra vágott káposztát roppanósra főzzük. A megpucolt, karikára vágott sárgarépát is előfőzzük. Közb...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes