1 csomag babapiskóta (20 dkg) én Mannert használtam, ez a fajta vékonyabb, mint a többi
2 csomag csokis pudingpor
8 dl tej
10 dkg vaj
5 ek cukor
kb 1-1,5 dl kávé
2 dl Meggle cukrászhab (habtejszín)
A kávét lefőzzük, a pudingot a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük, majd egy picit hűtjük. Ha langyosra hűlt belekeverjük a vajat. A habtejszínt felverjük.
A kávéba egyenként belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai aljára fektetjük. Jöhet rá egy adag krém és egy kis tejszínhab.
Addig folytatjuk a rétegezést, amíg elfogynak a hozzávalók. Arra figyeljünk, hagy a tetejére krém kerüljön és tejszínhab.
Megszórjuk kakaóporral és hűtőbe tesszük minimum 2-3 órára, de legjobb egy éjszakára.
Felfuttatom az élesztőt kevés tejjel és cukorral. A lisztben elmorzsolom a margarint, összegyúrom az élesztővel, sóval, tojásokkal. Kinyújtom, a tetejét lekenem tojással, és sajtta...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk, és sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, 175 fokon 25 percig, vagy tűpróbáig sütjük. A krémhez lassan, folyamatosan kevergetve felo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk és becsomagolva hűtőbe tesszük. Krémhez a tejet, benne a citrom héjával felforraljuk és a lángot elzárva lefedve pár percig pihentetjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes