25 dkg margarin,37 dkg cukor,37 dkg liszt,1 cs. sütőpor,2 ek. kakaópor
1 üveg meggybefőtt,4 tojás
A sütőt előmelegítjük 170 Cº-ra.
A margarint a cukorral elkeverjük, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd a lisztet és a sütőport.
A massza felét sütőpapírral bélelt nagy méretű tepsibe öntjük.
Erre szórjuk a lecsepegtetett meggybefőttet.
A maradék masszát elkeverjük a kakaóporral és a meggy tejére kenjük.
Előmelegített sütőben 45-50 percig sütjük.
Ha úgy gondoljuk, hogy megsült tűpróbát végzünk.
Egy kis tálkában 2 deci tejet meglangyosítunk kéz melegre, 1 evőkanál cukrot elkeverünk benne, majd belemorzsoljuk az élesztőt, és jól felfuttatjuk. Egy nagy tálba beleszitáljuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta elkészítése: A hozzávalókat összedolgozzuk, és mandula formákba, nyomkodjuk nem szabad tele tenni ( mindegyiknek a közepébe mélyedés legyen) hogy a krémmel megtudjuk tölteni...
Elkészítési idő: 3 ó Nehézség: Nehéz1. Egy nagyobb keverőtálba mérem a lisztet, melyhez a sütőport és a cukrokat keverem. 2. Hozzáadom a lecsepegtetett meggyet, majd ráreszelem a félig kiolvasztott gesztenyemassz...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKenjünk ki a szilikon, vagy teflon muffin formákat Ramaval, majd szórjuk be kristálycukorral. Melegítsük elő a sütőt 220°C-ra. Gőz felett olvasszuk fel a csokoládét, tegyük fé...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Közepes