Piskótához:
5 tojás, 5 evőkanál cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 5 evőkanál liszt, 1 csomag sütőpor,
3 evőkanál étolaj, 3 evőkanál kakaó,
Cukorsziruphoz:
6 evőkanál víz, 6 evőkanál cukor
Krémhez:
5 dl tej, 4 evőkanál cukor, 2 csomag vaníliás pudingpor
12,5 dkg ráma margarin,1o dkg porcukor
A piskótához habosra keverjük a tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral, hozzáadjuk az étolajat, a sütőporral elkevert lisztet és a kakaót.
A masszát beleöntjük a kikent sütőformába és 180 °C --ra előmelegített sütőben kb. 17 percig, sütjük.
A cukorsziruphoz 10 percig főzzük a vizet a cukorral. A még meleg piskótalapot félbevágjuk és leöntjük a lehűtött cukorsziruppal.
A tejből, pudingporból és a cukorból kissé sűrűbb pudingot főzünk.
Hűlés közben néhányszor megkeverjük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lehűlt pudingot, és sima krémmé keverjük.
A krémet rákenjük a piskóta alsó részére, majd a felső piskótalappal betakarjuk.
Tetejét csokoládéval bevonjuk.
Hűtve tálaljuk.
A kekszet apróra törtjük és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a többi alapanyagot is és robotgéppel összedolgozzuk. Az egészet sütőformába simítjuk. Közben a habot felverjük és hozzáad...
Elkészítési idő:A kekszet apróra tördeljük, majd a lap többi hozzávalójával együtt tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk. A tésztát kettőbe osztjuk és a felét egy sütőformába simítjuk. A hab...
Elkészítési idő:A cseresznyét magozzuk ki, majd tegyük félre. A lisztet keverjük össze a sütőporral, a csipet sóval és a kristálycukorral. Egy tálba üssük bele az egész tojásokat, majd adjuk...
Elkészítési idő: 75 perc