1 kg cékla
10 dkg cukor
Fél narancs leve
1 tábla étcsoki
1. A céklát megmosom, megfőzöm, botmixerrel ledarálom.
2. Hozzáadom a többi hozzávalókat, a csokit érdemes előolvasztani.
3. 15 percig rotyogtatni.
4. üvegekbe rakni, 10 percig lefelé fordítva rakni.
Mossuk és hámozzuk meg a fügéket, majd vágjuk őket félbe. Egy nagy edénybe keverjük össze a cukrot a citromlével, majd öntsük fel egy kis vízzel, ami ellepi a cukrot. Adjuk ho...
Elkészítési idő:Megpucoljuk a barackot és leturmixoljuk, kilogrammonként 60 dkg cukor, de kostóljuk, vaníliáscikor, ezt jól elkavarjuk és másnapig lefedve hagyjuk. Másnap belekeverjük a zselésítőt...
Elkészítési idő:Cukkini, padlizsán üvegben Olajas tartósítással más zöldségeket is eltehetünk, például cukkinit vagy padlizsánt, természetesen akkor, ha előzőleg a lecsóhoz hasonlóan hőkezelt...
Elkészítési idő: