- zöldparadcsom
- befőzőcukor Extra 2:1
- vaniliacukor
- citrom leve
- rumaroma
A paradicsomokat megmosom feldarabolom,kivágom a rosszát és főni teszem annyi vízzel hogy épp ellepje.Miután jó puhára megfőtt átpasszírozom.
Megmérem a levet és az szerint hogy mit ír a cukron 900 ml lé és 1 csomag cukor vagy 700 ml lé és 1 csomag cukor (nem mindig egyforma legalábbis itt) 3 percig főzzük tetszés szerint ízesítjük citromlével , rumaromával,vanília cukorral.
Forrón üvegekben töltöm ,fejreállítom és úgy hagyom míg kihűl .
Latin neve: (Ananas comosus) Az ananász, leveses, savanykás ízű gyümölcsöt terem, melyben egy fehérjeemésztést segítő enzim, a bromelain található, ezért a gyümölcs fogyasztása az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűodatettem én 8 dl vízben főni egy citrommal de én azt meghámoztam és 4-be vágtam... felforraltam, majd utána főztem 40 percet lassú lángon...akkor leszűrtem és barna cukorral, de j...
Elkészítési idő: 80 Nehézség: KönnyűAz almákat 5 percig, lefedve főzzük. Megkavarjuk és újabb 15 percig főzzük. Beletesszük a cukrot és újabb 5 percig forraljuk. Belekeverjük a 3 összetört aszpirint és még 5 pe...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz uborkát és a hagymát megtisztítjuk, sterilizált üvegekbe töltjük kétharmad-egyharmad arányba. A vizet, az ecetet, a cukrot, sót, borsot, koriander és mustármagot egy lábasba ö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű