3 kisebb padlizsán
1 fej vöröshagyma
8 evőkanál majonéz
1 teáskanál citromlé
1 teáskanál édes mustár
friss petrezselyem zöld
só, bors
A padlizsánokat héjukban megpirítjuk, sütőben, vagy grillen. Hagyjuk egy kicsit hűlni és meghámozzuk, majd egy tálba tesszük. A hagymát apróra vágjuk és hozzákavarjuk, botmixerrel összedolgozzuk. Mikor már nem darabos, hozzáadjuk a majonézt, a citromlét, a mustárt, fűszerezzük és belekeverjük a felaprított petrezselyemzöldet is. Lehűtve tálaljuk.
Főzzük meg a tojásokat, tisztítás után vágjuk kisebb darabokra. Mossuk meg a zöldségeket és az almákat, kockázzuk fel a sonkával együtt. A joghurtot ízlés szerint fűszerezzük. Ke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFigyelni kell az arányokra, pl.: ha 25 dkg a juhtúró, akkor a vajnak is 25 dkg-nak kell lennie. Lehet vajjal is csinálni, csak akkor nehéz kenni, így jobb ha margarint használsz,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű♥ A leveshez a húst megmossuk, a zöldségfélét megtisztítjuk. Egy fazékba tesszük és felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje. Amikor felforrt, a habját leszedjük, majd megfűszere...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA salátához a hozzávalókat egy nagy tálba rakjuk, minden felaprítva, felvágva, amilyenre szeretnénk. Az öntethez valókat összekeverjükk, ráöntjük a salátára, és óvatosan egybefo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű