A tésztához: 25 dkg darált keksz, 25 dkg gesztenyemassza, 0,5 dl rum, 5 dkg margarin.
A krémhez: 2 csomag vaníliás puding, 8 dl tej, 20 dkg margarin, 20 dkg cukor.
A tejszínhez: 1/2 liter habtejszín, vaníliás cukor, 1 cs habfix.
A darált kekszet a gesztenyemasszával a rummal, az olvasztott vajjal jól eldolgozzuk és egy tepsi aljára amit papírral kibéleltünk belenyomkodjuk. A krémhez a tejet a pudingporral megfőzzük majd ha kihült a vajat hozzákeverjük. Rákenjük a kekszes masszára. A hab tejszínt felverjük a habfixel és ezt is rákenjük, majd a tetejét reszelt csokival megszórjuk.
Előmelegítjük a sütőt 175 fokra. A száraz össztevőket egy tálban (liszt, kakaópor, édesítő, sütőpor, szódabikarbóna, só) alaposan összekeverjük. Ha ezzel megvagyunk, akkor egy má...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingport kikeverjük a joghurttal, majd a friss gyümölcsöket is belekeverjük habverővel hogy összetörjenek, annál jobban kijön az ízük, és szép színes lesz a krém. 2 dl felvert...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Közepesa lisztet, a tejfölt és a tojást egy kicsi sóval összedolgozzuk, kinyújtjuk, a kenéshez a 12 dkg olvasztott zsírt 6 dkg liszttel elkeverjük, a nyújtott tésztár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat és a cukrot habosra keverjük a hozzáadott tojássárgákkal. Majd hozzáadjuk a vanília cukorral és reszelt citromhéjjal összekevert lisztet és jól összedolgozzuk. Habzsá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű