A tésztához: 25 dkg darált keksz, 25 dkg gesztenyemassza, 0,5 dl rum, 5 dkg margarin.
A krémhez: 2 csomag vaníliás puding, 8 dl tej, 20 dkg margarin, 20 dkg cukor.
A tejszínhez: 1/2 liter habtejszín, vaníliás cukor, 1 cs habfix.
A darált kekszet a gesztenyemasszával a rummal, az olvasztott vajjal jól eldolgozzuk és egy tepsi aljára amit papírral kibéleltünk belenyomkodjuk. A krémhez a tejet a pudingporral megfőzzük majd ha kihült a vajat hozzákeverjük. Rákenjük a kekszes masszára. A hab tejszínt felverjük a habfixel és ezt is rákenjük, majd a tetejét reszelt csokival megszórjuk.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a 20 dkg cukrot, és tovább verjük. A sütőporos lisztet beleforgatjuk. Sütőpapírral bélelt, nagyobb méretű tepsibe tepsibe öntjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tepsibe vagy tálcára sütőpapírt teszünk (38 x 28 cm) rászórjuk a 20 dkg kókuszreszeléket. 1 liter tejbe beletesszük a 9 evőkanál cukrot és megmelegítjük. Egy tálba tesszük a 6...
Elkészítési idő: 30 őerc Nehézség: Könnyű1. A tejet a vajjal, mézzel, vaníliával felforraljuk és ezzel a kifliket leforrázzuk. 2. Egy kivajazott tepsibe óvatosan áttesszük a leforrázott kifliket. 3. A mák, cukor, citrom...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A lisztet a sütőporral cukorral összekeverjük, a vajjal elmorzsoljuk, majd a tojássárgákkal és tejföllel összegyúrjuk. 2. Kettévesszük a tésztát és folpackba csomagolva fél...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű