1 kg liszt, 1 élesztő, 2-3 dl langyos víz, 1 kispohár kefír, 2 kk. cukor, 2-3 kk só, 1 dl olaj.
A lisztet a sóval elkeverem, majd a langyos vízbe belerakom a cukrot és az élesztőt és elkeverem és hozzáöntöm a liszthez. Jól kidolgozom, majd az olajat és kefírt is apránként hozzákeverem. Az álaga olyan legyen mint egy keményebb nokedli tészta. Egy órát kelesztem, majd olajos kézzel olajos lapon széthúzogatom, forró olajban sütöm.
Ha nem akarom mindet kisütni, akkor olajos zacskóba teszem és másnap vagy harmadnak is süthetem.
A fehér kolbászt minden oldalról átsütjük az olajon. Kivesszük a kolbászt, és az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt répát, és egy ke...
Elkészítési idő: 15-30 perc Nehézség: KönnyűA csirket betölteni es szalonnäba tekerni majd megsütni
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsírt ée a tojást villával összetör hozzá a liszt, normálisra besűrít forró levesbe szaggat
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű