50 dkg liszt, 25 dkg zsír, 15 dkg cukor, 3 tojás sárgája, 1 sütőpor, és annyi tej, hogy könnyen gyúrható legyen.
2 lapot sütünk. Ha megsült, az egyik lapot összetörjük, majd öntünk rá 2 dl tejet, 1 vanília cukrot, 15 dkg porcukrot, fél dl rumot, 3 kanál kakaót, 10 dkg vajat. Ezeket összekavarjuk és a lapra öntjük, majd elsimítjuk. Ennek a tetejére a 3 db tojásfehérjéből 25 dkg porcukorból forró gőz fölött kemény habot készítünk, majd ráöntjük a tetejére és elsimítjuk. Majd olvasztott csokoládéval meglocsoljuk.
A gesztenyemasszát a kekszmorzsával, a vajjal és és rummal összedolgozzuk sima masszává. Egy 30×20 cm-es deszkára zsírpapírt teszünk és a masszát egyenletesen elkenjük rajta....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat az olajjal és a cukorral habosra keverjük. A többi hozzávalóval elkeverjük és sütőpapíros tepsibe öntjük. 175 fokra előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük.
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KönnyűHabosra keverjük a vajat a porcukorral és a tojássárgájával a brownie tésztájához. A tojásfehérjét a kristálycukorral habbá verjük. A lisztet összekeverjük a kakaóporral, a csokolá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot a vajjal, a tojásokkal meg a szódabikarbónával jó habosra keverjük, majd felváltva öntjük bele a tejeskávét és a lisztet. Közepes nagyságú, kizsírozott, kilisztezett tepsi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű