Családireceptkönyv.hu

Nápolyi


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Gőz fölött, 8 egész tojást, 25 dkg cukorral, csipet sóval felfőzöl jó sűrűre,folyamatosan habverővel vertem. Majd beleraksz 25 dkg rámát, és 25 dkg darált diót, amibe előtte 4 evőkanál kakaóport összekeversz. Majd még picit géppel összekevered.Megtöltöd az ostyalapokat teszel rá valami nehezéket és egy-két órát hagyod hűlni a hűtőbe .Én egy éjszakát hagytam és másnap szeleteltem.

Elkészítés:


Gőz fölött, 8 egész tojást, 25 dkg cukorral, csipet sóval felfőzöl jó sűrűre,folyamatosan habverővel vertem. Majd beleraksz 25 dkg rámát, és 25 dkg darált diót, amibe előtte 4 evőkanál kakaóport összekeversz. Majd még picit géppel összekevered.Megtöltöd az ostyalapokat teszel rá valami nehezéket és egy-két órát hagyod hűlni a hűtőbe .Én egy éjszakát hagytam és másnap szeleteltem.

Nápolyi

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Klasszikus mézes krémes (Annuskám)
Klasszikus mézes krémes (Annuskám)

A krémhez a tejből és a búzadarából egy csipet sóval sűrű tejbegrízt főzünk. Félretesszük és hagyjuk teljesen kihűlni. A sütőt előmelegítjük 180 fokra légkeverés nélkül, alsó-felső...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Diós kosárka
Diós kosárka

Sütőt előmelegítjük. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval együtt tésztát gyúrunk. Nylonzacskóba v. folpackba tesszük és 1-2 órát hűtőben pihentetjük. Ez...

Elkészítési idő: 1 óra + sütés
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Domonkos
Ostoros rétes
Ostoros rétes

A langyos tejben megfuttatjuk az élesztőt, majd a liszttel és a többi hozzávalóval összedolgozva könnyen nyújtható tésztát készítünk. Hat részre osztjuk, fél óráig kelesztjük. Köz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
5 perces fánk
5 perces fánk

A hozzávalókat összekeverjük egy tálban. Forró olajba beleszaggatjuk a tésztát. Tetejére porcukrot szórunk és lekvárral tálaljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk