Hozzávalók:
Tészta:
2 bögre liszt
1 bögre kristálycukor
1/2 bögre olaj
1 bögre langyos víz
3 evőkanál kakaópor
1 csomag sütőpor
3 tojás
Krém:
50 dkg túró
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag vaníliás pudingpor
4 dl tej
1 tojássárgája
Elkészítés
A méréshez használ bögre mérete 3 dl. Először megfőzzük a pudingot a tejben a vaníliás cukorral, és hagyjuk hűlni.
Ezalatt elkészítjük a tésztát. Az egész tojásokat a cukorral jól felverjük, hozzáadjuk a többi alapanyagot, majd sütőpapírral bélelt gáztepsibe öntjük.
A kihűlt pudinghoz hozzáadjuk a krém többi alapanyagait, jól kikeverjük, nyomózsákba tesszük, és a tésztára rácsosan rányomjuk. 180°C-ra előmelegített sütőben készre sütjük.
A tojásokat habosra keverjük a cukorral, majd a Rama margarinnal. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és simára dolgozzuk. Kettévesszük a masszát. Az egyik felét beletesszük a kikent...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű15 db-hoz elegendő ez az adag.A hozzávalókat összekeverem és öt percig állni hagyom majd olajba kisütöm.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA vajat felmelegítjük majd a tejhez és a cukorhoz adjuk A kekszmorzsát elkeverjük a kakaóporral meg a vaníliás cukorral. A kekszhez öntjük a vajas keveréket, a rumot...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűÖsszeturmixoltni
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű