.Recept 4 tojás,15-15 dkg liszt és kristálycukor, 1 teáskanál sütőpor , 1 cs vaníliás cukor, 8 dkg durvára vágott dió,15 dkg mazsola((ezeket megszórni a sütőporos lisztből 2 jó teáskanállal)
Elkészítés: 2 egész tojás+ 2 sárgáját habosra kavarni a cukor 2/3-ával,beletenni a sütőporos lisztet.Hozzáadni a diót és mazsolát.A 2 tojás fehérjét a maradék cukorral és pici sóval habbá verni és belekeverni óvatosan a masszába.Zsírozott őzgerinc formában 180 C-on tűpróbáig sütni.
A tejet a csipet sóval feltesszük forrni. Amikor már meleg, folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk a búzadarát, és addig főzzük, amíg a dara megdagad. Közben a tojásokat szétvála...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA tésztát összegyúrjuk, 3 cipóra osztjuk és fél órát pihentetjük. Pihentetés után vékonyra nyújtjuk a tésztát, megkenjük baracklekvárral. A tésztát két oldalról elkezdjük feltekern...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepesa kókuszolajat felmelegíteni, és mindent homogénné keverni (kézi habverővel) szilikon formákba adagolni hűtőszekrénybe tenni, és ott tartani
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrjuk a lisztet 25 dkg margarinnal, 20 dkg porcukorral, dióval és kakaóporral. Krém: 3 tojást 20 dkg porcukorral megfőzünk. Hozzáadunk 25 dkg margarint és mandula aromát....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű