250 g tehéntúró368 kcal
0.5 g só0 kcal
40 g porcukor155 kcal
6 g sütőpor3 kcal
50 g szőlőmagolaj442 kcal
70 g tej39 kcal
150 g teljes kiőrlésű liszt498 kcal
150 g rizsliszt549 kcal
75 g rétesliszt273 kcal
20 g szőlőmagolaj (a tészta megkenéséhez)177 kcal
Egy kevés vizet melegítünk egy lábasban. Közben egy fém habüstben, ami majd úgy passzol a lábasra, hogy nem ér bele az alja a vízbe, a tojást a cukorral és egy csipet sóval habosra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLehet géppel vagy akár kézzel is dagasztani. Gépbe egyszerűen csak belemérjük a szoba hőmérsékletű hozzávalókat. Kézzel történő dagasztáskor tálba mérjük a lisztet, elkeverjük a s...
Elkészítési idő: 2,5 Nehézség: KözepesElőször a száraz alapanyagokat, így a lisztet, porcukrot, vaníliás cukrot, sütőport és a citromhéjat összekeverjük, majd gyorsan belemorzsoljuk a vajat. Végül hozzáadjuk a tojássár...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű450 g kockacukrot ledörzsölünk 2 narancs héján, és a cukrot tálba téve, elkeverjük 12 narancs és 2 citrom levével, valamint 4 dl vízzel. A cukrot mindaddig keverjük, amíg a vízben...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Nehéz