Hozzávalók:
12 db.Hochland szeletelt sajt,
10 dkg reszelt sajt(Trapista),
10 dkg sajtkrém,
10 dkg vaj,
9 szelet gépsonka,
5 tojás,
1 kiskanál mustár,
só, fehérbors,
petrezselyem
Sütőpapírral bélelt tepsibe raktam a szeletelt sajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a reszelt sajttal és 2 percre meleg sütőbe tettem, épp csak, hogy kissé összeolvadjon.
A zöldségeket tetszés szerint felvagdaljuk. A tepsibe alufóliát teszünk. Meglocsoljuk olívával, és a zöldségeket beleszórjuk. A húst megmossuk, besózzuk, majd a zöldségekre sorb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden müveletet ugyanabban a serpenyöben csinálni!! Almát olajon karamellizáljuk, félretesszük. A felvágott hagymát, fokhagymát üvegesre pirítjuk, félretesszük. A feldarabolt m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűApróra felvágjuk a hagymát és zsiradékon megpároljuk.Belekeverjük a csapott ek.piros paprikát és azonnal felöntjük egy pohár vizzel.Elpárologtatjuk a vizet és beletesszük a kockákr...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA darált húst pörköltnek elkészítjük. Kicsit intenzívebb íze legyen,mert a sok hozzávaló miatt íztelen lehet a végén. A rizst vegetás vízben hagyományos módon elkészítjük A sava...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: Könnyű