Családireceptkönyv.hu

csirketócsni


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 dbcsirkemell vagy csirkecomb
3 dbtojás
4 ev. kanáltejföl
4 ev. kanálbúzafinomliszt
3 gerezdfokhagyma
só és bors
snidling díszítéshez
petrezselyemzöld
olaj

Elkészítés:


A csirkemellet alaposan megmossuk és megszárítjuk.
A csirkehúst felkockázzuk – próbáljuk minél kisebbre. A húst sózzuk és borsozzuk.Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a tojást, a tejfölt, az apróra vágott petrezselymet és a lisztet. Alaposan eldolgozzuk.Egy serpenyőben olajat hevítünk és kis adagokban kisütjük a csirkehúsos tésztát. A korongok mindkét oldalát aranyszínűre sütjük.Minél kisebbek a húsdarabok, annál jobban összeérnek az ízek, és a lepénykék állaga annál lágyabb lesz.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Mézes mustáros csirkemell rudak
Mézes mustáros csirkemell rudak

A csirkemellfiléket vágd fel vékony csíkokra, sóval és fehérborssal szórd meg, forgasd át. A szalonna szeleteket vágd félbe, mindegyik húsra tekerj egy fél szeletet, tedd őket sütő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar BACONOS CSIRKERÚD
BACONOS CSIRKERÚD

A húst egyforma csíkokra vagy kockákra vágjuk. Egy tálba belekanalazzuk a tejfölt, beleütjük a tojásokat, rászórjuk a lisztet és a zöldfűszereket, a reszelt sajtot, valamint a b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkecomb sütve (x)
Csirkecomb sütve (x)

később

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk