Csirkemell
Hagyma
Olaj
Paprika
Só
Bors
Paradicsom
Tv paprika
Tejföl
Liszt
Olajon megpirítjuk a hagymát, majd a húst fehéredésig. Felöntjük vízzel, fűszerezzük, belevágjuk a paprikát, paradicsomot.
Ha kész tejfölös liszttel behabarjuk.
Rizzsel tálaljuk.
Egy kanál libazsíron megfuttatjuk a hagymát és a zellert, majd néhány percig pirítjuk. A tojásokat lazán felverjük és hozzáadjuk az összes többi töltelék összetevőt. Nyolc csirkeco...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pulykamellet szeletekre vágod, kiklopfolod, bedörzsölöd sóval, borssal, fokhagymával és csipetnyi chilivel (de sima grillfűszer keverékkel is megoldható), és félreteszed. megfőzö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirke- vagy pulykamelleket hosszú csíkokra szeleteljük, sózzuk - borsozzuk és egy éjszakára beáztatjuk fokhagymás fejbe (a zúzott fokhagymagerezdeket erre a sorsra szánjuk). Má...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyapüréhez sós vízben megfőzzük a hámozott, feldarabolt burgonyát, majd krumplinyomóval összetörjük. Eközben hozzáadjuk a vajat, a tejet, majd sózzuk, borsozzuk, szerencsend...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes