250 g reszelt trappista sajt
- 1 csésze finomliszt
- 1 tk só
- csapott tk őrölt piros paprika
- 1-2 evőkanál durvára aprított friss fűszernövények
- 125 g felkockázott vaj
- 6 ek tejszín
Keverd össze a hozzávalókat. Ha lágynak érzed, adj hozzá még egy kevés lisztet, míg formázható nem lesz. Nyújtsd ki, majd egy pizza-szeletelővel vágd vékony csíkokra!
Tedd sütőpapírra és süsd kb 12-15 percig (175 C fokon), míg aranybarnák nem lesznek a pálcikák!
A hozzávalókat összedolgozzuk, kikent tepsiben, közép meleg sütőben félig megsütjük. Rátesszük a túrótölteléket és a tojáshabot és készre sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKettéválasztjuk a tojásokat. A fehérjét egy tálban kemény habbá verjük. A tojássárgáját cukorral és a vízzel habosra keverjük, majd hozzáöntjük az olajat. A liszthez hozzákev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót kikeverjük a cukorral, majd fokozatosan hozzáadjuk a tejet és az olajat, majd a pici sóval és a sütőporral elkevert lisztet. Nagyon jól kezelhető a tészta.Enyhén lisztezett...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű