3 tojás
12 dkg fehér csokoládé
12 dkg natúr krémsajt
A csokoládét felolvasztjuk, picit hagyjuk hűlni és belekeverjük a krémsajtot, majd a tojások sárgáját. A tojásfehérjéből kemény habot verünk és a csokis masszával összedolgozzuk. 15 cm átmérőjű sütőformát kibélelünk sütőpapírral és beleöntjük a tésztát. A formát egy nagyobb lábasba tesszük, amibe vizet öntünk és 170 fokos sütőben 15 perc alatt megsütjük. Reszelt csokoládéval, krémekkel ízesítve tálaljuk. Keserű csokoládéból is elkészíthetjük, ha barna süteményre vágyunk.
A lisztet a zsiradékkal összemorzsolom, majd hozzáadom a sót, és a tejföllel összeállítom a tésztát. Hűtőbe teszem, másnap vékonyra kinyújtom. Kockákra vágom, megtöltöm, majd össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A tojások fehérjéből kemény habot verünk. A tojássárgáját a cukorral és a vaníliával kikavarjuk, majd a margarint is hozzáadjuk. A lisztet is beledolgozzuk és keve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű5 dl kókusztejet vagy magtejet forrósíts fel Tegyél bele ízlés szerint ízesítőt és pici sót Langyos “tejben” keverd el a 2 tojás sárgáját, majd öntsd bele a forró magtejbe, végül...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból piskótatésztát készítünk, majd kikent tortaformába (22 cm) öntjük és 180 fokra előmelegített sütőben kb 25 perc alatt készre sütjük /tűpróbát végezzünk/. Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű