menu

Családireceptkönyv.hu

Krumplis pogácsa


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Kimaradt burgonya pure
1eleszto
1kefir
1kis tejfol
15dkg rama
10dkg zsir
Fel ek.so
1ek.cukor
1dl tej
1-2kg liszt
1tojas

Elkészítés:



Elesztot langyos tejben felfuttatam es a hozzavalokat jol kidagasztottam.2orat kelt.
Aztan kinyujtottam es sztem itt rontottam el h vekony lett ezert legalabb ketujjnyi vastag legyen . bevagdaltam. Tojassal lekentem. Zsirral kikent tepsibe raktam es 160fokos sutoben aranybarnara sutottem

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Tünde
Szedres vaníliás leveles táska
Szedres vaníliás leveles táska

Érdemes a krémmel és a szederrel kezdeni, hogy amíg a tészta kiolvad, addig a krémek is kihűljenek. A vaníliás krémhez a tejet felforraljuk. Majd levesszük a tűzről. A tojást a cu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Túrófánk - sütőben sütve (Szafi ch lisztes)
Túrófánk - sütőben sütve (Szafi ch lisztes)

A lisztek kivételével mindent összeturmixolunk, majd a liszteket is hozzákeverjük és egy picit pihentetjük. Vizes kézzel vagy fakanállal nagyobb gombócokat formázunk, sütőpapírra...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Almás - Almás krémes
Almás - Almás krémes

1. A tésztához valókat összegyúrjuk, 3 részre osztjuk, és vékony szögletes lapokat sütünk belőle a tepsi hátulján. 2. A krémhez a pudingporokat 2 evőkanál cukorral elkeverjük,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Mázak - Fondant főzése
Mázak - Fondant főzése

1. Lábosba mérjük a hozzávalókat és felforraljuk. 2. Forrástól számított 10 percig kis lángon főzzük tovább, éppen csak gyöngyözzön a szirup. 3. Áttöltjük az egészet egy tálb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk