Kimaradt burgonya pure
1eleszto
1kefir
1kis tejfol
15dkg rama
10dkg zsir
Fel ek.so
1ek.cukor
1dl tej
1-2kg liszt
1tojas
Elesztot langyos tejben felfuttatam es a hozzavalokat jol kidagasztottam.2orat kelt.
Aztan kinyujtottam es sztem itt rontottam el h vekony lett ezert legalabb ketujjnyi vastag legyen . bevagdaltam. Tojassal lekentem. Zsirral kikent tepsibe raktam es 160fokos sutoben aranybarnara sutottem
Érdemes a krémmel és a szederrel kezdeni, hogy amíg a tészta kiolvad, addig a krémek is kihűljenek. A vaníliás krémhez a tejet felforraljuk. Majd levesszük a tűzről. A tojást a cu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztek kivételével mindent összeturmixolunk, majd a liszteket is hozzákeverjük és egy picit pihentetjük. Vizes kézzel vagy fakanállal nagyobb gombócokat formázunk, sütőpapírra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztához valókat összegyúrjuk, 3 részre osztjuk, és vékony szögletes lapokat sütünk belőle a tepsi hátulján. 2. A krémhez a pudingporokat 2 evőkanál cukorral elkeverjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Lábosba mérjük a hozzávalókat és felforraljuk. 2. Forrástól számított 10 percig kis lángon főzzük tovább, éppen csak gyöngyözzön a szirup. 3. Áttöltjük az egészet egy tálb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű