Kimaradt burgonya pure
1eleszto
1kefir
1kis tejfol
15dkg rama
10dkg zsir
Fel ek.so
1ek.cukor
1dl tej
1-2kg liszt
1tojas
Elesztot langyos tejben felfuttatam es a hozzavalokat jol kidagasztottam.2orat kelt.
Aztan kinyujtottam es sztem itt rontottam el h vekony lett ezert legalabb ketujjnyi vastag legyen . bevagdaltam. Tojassal lekentem. Zsirral kikent tepsibe raktam es 160fokos sutoben aranybarnara sutottem
1. Split the plums and remove the stones, place in a pan with all the ingredients and then cover with water. 2. Bring to the boil and simmer for three minutes, turn of the heat...
Elkészítési idő:A tojássárgáját habosra verjük, majd hozzáadjuk a diót, a mákot, a sütőport, a mézet és a xilitetet, majd alaposan összekeverjük. Az almát meghámozzuk, lereszeljük, és hőálló edé...
Elkészítési idő:Az áttört túrót keverd el a tojások sárgájával, a vaníliás cukorral, a porcukor háromnegyedével, a tejföllel, a reszelt citromhéjjal és a megmosott mazsolával. Add hozzá a kifőzött...
Elkészítési idő: