csirkecomb
ízlés szerint
só
ízlés szerint
frissen őrölt bors
30 dkg
Mizo laktózmentes trappista sajt
ízlés szerint
őrölt szerecsendió
5 dkg
Mizo laktózmentes vaj
1 kis pohár
Mizo laktózmentes tejföl
A húst megtisztítjuk, körben bedörzsöljük sóval és borssal. A bőrt óvatosan fellazítjuk, és alá töltjük a kis lyukú reszelőn lereszelt, sóval, szerecsendióval ízesített sajt 2/3 részét. Kivajazott tepsibe sorakoztatjuk, és 210 fokos sütőben, fóliával letakarva 1 órán át, majd fólia nélkül további 30 percig sütjük.
A maradék sajtot elkeverjük a tejföllel, és a csirkecombokra halmozzuk. Annyi időre tesszük vissza a sütőbe, amíg a hús szépen meg nem pirul. Laktózmentes, sajtos burgonyapürével tálaljuk.
Elkészítés: A csirkemellet kisebb kockákra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, és félretesszük. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Egy nagy dobozos tejfölt összekeverünk 15 dkg reszelt tra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1, A páchoz vágjuk karikára az újhagymát, a fokhagymát pedig finomra. 2, Késes aprítóba rakjuk bele a pác összes alapanyagát, és daráljuk simára. 3, A csirkemelleket szeleteljük...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet 1×1 cm-es kockákra vágjuk, majd az egész hozzávalóval /baconon kívül/ egybevegyítjük. Az őzgerincformát kibéleljük alumínium fóliával, ebbe fektetjük keresztben egym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A tésztát sós vízben megfőzzük. A csirkemellet felkockázzuk sózzuk és borsozzuk, kevés vajon megpirítjuk. A megtisztított és felkockázott zellert is hozzáadjuk. A par...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű