Hozzávalók 4 személyre:
•8 főtt tojás
•5 dkg vaj
•2 evőkanál krémsajt
•2 evőkanál tejföl
•1 vöröshagyma
•1 evőkanál mustár
•só
•őrölt bors
A keményre főzött, megtisztított tojásokat vágd kisebb darabokra, és tedd egy tálba. Dobd hozzá az apróra vágott vöröshagymát, majd mehet hozzá a puha vaj, a tejföl, a sajtkrém és a mustár. Ízlés szerint sózd, borsozd.
Botmixerrel rövid ideig keverd, pürésítsd. Az is jó megoldás, ha mindent robotgépbe teszel. Úgy még kevesebb dolgod lesz. Ha kellően krémes, rakd néhány órára a hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek. Fogyasztás előtt 20 perccel érdemes kivenni a hidegről, hogy könnyebben tudd kenni.
A mustáros tojáskrém egyszerű és kiváló megoldás a húsvéti maradék újrahasznosítására. Ropogós péksüteménnyel, kenyérrel tökéletes reggeli. Dekoráld friss paprikával, retekkel, hagymával. Bár elkészítés után rögtön fogyaszthatod, jobb, ha néhány órára hűtőbe teszed.
1. Őszibarack héját leszedjük,felaprítom,bele a turmixgépbe és egyet turmixolok rajta. 2. Mehet bele a cukor,só,joghurt,tej, fajéj-> mixelek -> mehet bele a víz,megint keverek raj...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: NehézTészta: 5 db M-es tojás 150 g eritritol (Innen:egészségmarket) 50 g natúr kakaópor Hab: 0,5 liter hideg Magic milk laktózmentes habtejszín 3 csomag Dr Oetker habfixáló...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA magozott meggyet egy kisebb fazékban cukorral és a vaníliás cukorral átpároljuk 5 perc alatt, majd 1,5- 1,8 liter vízzel felöntjük és kb. 15-20 percig főzzük. A lisztet 1 dl vízz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítem a bundát: A krumplit lereszelem, a fokhagymával együtt, hozzáteszem a tojásokat, a lisztet, sózom, borsozom. A hússzeleteket kiklopfolom, sózom, majd ráfektetek 1...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű