50 dkg rebarbara
12 dkg rizs és kókuszliszt keveréke
1 kávéskanálnyi sütőpor
8 dkg zsír
2 tojás sárgája
2 evőkanálnyi kukoricapehely
7,5 dkg eritrit
Tetejére 2 tojás fehérje
1 csipet só
5 dkg eritrit
1 kávéskanál citromlé
A rebarbarát megtisztítjuk, feldaraboljuk
2-3 dkg eritrittel és 1 kávéskanálnyi fahéjjal ízesítjük.
A zsírt az eritrittel habosra keverjük, majd a tojás sárgákkal és utána beleadagoljuk a sütőporos liszteket. Ha esetleg túl sűrű lenne, akkor egy kis kókusztejjel lazíthatunk rajta. Közepes méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral és a masszát elterítjük, 2 evőkanálnyi kukoricapehellyel megszórjuk és az ízesített rebarbarát rárakjuk. Előmelegített sütőben 15 - 20 percig sütjük, közben az elkészített tojáshabbal beterítjük és még 10 perre visszatoljuk a sütőbe 160 fokra.
A hab elkészítése: 2 tojásfehérjét egy csipet sóval felverjük, majd hozzáadagoljuk apránként az édesítőt és végül a citromlevet.
Kemény habot verünk belőle !
A tepsiben hagyjuk kihűlni !
Megfőzzük a pudingot. A lisztet és a cukrot egy tálba öntjük. A tejet mikróban megmelegítjük (ne legyen forró, csak langyos), majd hozzáöntjük a liszthez és a cukorhoz. Hozzáadj...
Elkészítési idő: 25 Nehézség: KönnyűPiskóta: 4 tojás sárgáját kikevertem 4 ek cukorral. Utána felvertem a tojások habját, majd a sütőporral elkevertem a lisztet. Felváltva a tojássárgájához adtam a lisztet és a tojás...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesElkészítése: • A tészta elkészítése: • Ha a tészta kiengedett ketté vágjuk. Kinyújtjuk az egyik tésztát egy 25*35 cm-es téglalapra, majd egy tepsi hátán szép pirosra sütjük, 180...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felsorolás sorrendjében mindent összekeverünk. Az almát nagy lyukú reszelőn reszeljük le, és úgy keverjük bele. A tésztát kivajazott, lisztezett (vagy sütőpapírral bélelt) formáb...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű