Tojás
Cukor
Kakópor
Liszt
Tejszínhab
Kókuszkrém
Csokoládé
A tojásokat kettéválasztjuk, a cukorral a tojásfehérjét és a sárgáját is habosra keverjük, majd utána összekeverjük.
Ezek egyneműsítése után, hozzáadjuk a kakaóport és a lisztet.
Ezek után, 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük, körülbelül 20 perc alatt.
A tejszínhabot a habfixálóval kemény habbá verjük.
Ebbe a habba forgatjuk bele a kókuszrészéleket.
Ha a piskóta kihűlt, kétfelé vágjuk, és megkenjük a kókuszkrémmel, majd ennek tetejére tesszük a piskóta felső részét, és azt csokoládéval megöntözzük.
Vizes gézzel "gombócolunk". Forrásban lévő sós vízben főzzük, kb. 10 percig. Amikor felsétál a víz tetejére, bele a prézlibe. Rá porcukor és tejföl.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kimagozott datolyát nagyon apróra vágjuk, a mogyorót ledaráljuk, a csokoládét lereszeljük. A tojásfehérjéből egy csipet sóval kemény habot verünk. A hozzávalókból jól gyúrható...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 25 dkg kristálycukrot a 6 tojássargaval 25 dkg Rama jól kikeverni, 25 dkg finomliszt, 1 sütőpor, 1 citrom reszelt héja, 1/2 liter langyos tejjel lazitani, és hozzaadni a 6 t...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA tojás fehérjét szétválasztjuk a sárgájától, majd együtt egy csipetnyi sóval kemény habbá verjük. A tojássárgáját összekeverjük a kakaóval, proteinnel, sütőporral, Xylittel és víz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű