Tojás
Cukor
Kakópor
Liszt
Tejszínhab
Kókuszkrém
Csokoládé
A tojásokat kettéválasztjuk, a cukorral a tojásfehérjét és a sárgáját is habosra keverjük, majd utána összekeverjük.
Ezek egyneműsítése után, hozzáadjuk a kakaóport és a lisztet.
Ezek után, 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük, körülbelül 20 perc alatt.
A tejszínhabot a habfixálóval kemény habbá verjük.
Ebbe a habba forgatjuk bele a kókuszrészéleket.
Ha a piskóta kihűlt, kétfelé vágjuk, és megkenjük a kókuszkrémmel, majd ennek tetejére tesszük a piskóta felső részét, és azt csokoládéval megöntözzük.
A tojásokat felverjük, majd összekeverjük az olvasztott vajjal, vaníliával, cukorral, tejjel, végül a szódabikarbónás rizsliszttel. Minden egyes sütés előtt pici olajjal kenjük...
Elkészítési idő: 2 perc + sütés Nehézség: Nehéz1. A sütőt bekapcsoljuk 180 fokra, alul-felül sütésre. 2. A margarint enyhén megolvaszthatjuk, hogy könnyebben kezelhető legyen, de ne legyen teljesen felolvasztva. Ezután a csipe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét kemény habbá verjük, kanalanként eldolgozzuk benne a porcukrot, egyszerre hozzáadjuk a tojássárgás és végül könnyedén hozzákeverjük a lisztet, vigyázva, hogy a h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint a fele cukorral, a vaníliás cukorral és a kakaóval elkeverjük. A maradék cukrot megolvasztjuk, karamellizáljuk. A cukrozott margarint a karamellához adjuk folyamatos ke...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű