1 kisebb fej fehér káposzta
2 sárgarépa
4-5 db jonatán alma
Só, bors
A fehér káposztát legyaluljuk, a répát lereszeljük, az almát héjastól gerezdekre vágjuk. Fűszerezzük, és jól összedolgozzuk. A legobb, ha tálalás előtt egy kicsit állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek. Sültekhez ideális választás.
Reis in Salzwasser ca. 20 Minuten kochen. Abgießen, abschrecken und abtropfen. Mais und Bohnen abspülen und abtropfen lassen. Paprika putzen, waschen und klein schneiden. Schafskä...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekever. Paprikákat megtisztít, kicsumáz, megtölt. Hűtőben tartva pár óra múlva fogyasztható. (Kár, hogy nincs több paprikám itthon :/).
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában megfőzzük, majd kihűtjük és felszeleteljük, egy tálba tesszük. A tojásokat is keményre főzzük és a sonkával együtt felvágjuk, hozzáadjuk a burgonyához. A hagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat tetszés szerint felaprítom és salátás tálba teszem. Meglocsolom balzsamecettel, olívaolajjal, juharsziruppal és elkeverem. Fogyasztásig hűtőben tartom.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű