1 kisebb fej fehér káposzta
2 sárgarépa
4-5 db jonatán alma
Só, bors
A fehér káposztát legyaluljuk, a répát lereszeljük, az almát héjastól gerezdekre vágjuk. Fűszerezzük, és jól összedolgozzuk. A legobb, ha tálalás előtt egy kicsit állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek. Sültekhez ideális választás.
Jól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. Majd beletekerjük a lezárt sütőpapírt ezüstpapírba. Lezárjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat félbe, majd negyedekre vágjuk, az uborkát szeleteljük. A feta sajtot egyforma kockákra vágjuk, a lilahagymát szeleteljük. Tálba tesszük a hozzávalókat, olívaolaj...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA tejfölt, a majonézt, és a mustárt összekeverjük egy tálban. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, édesítjük. A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk, majd az öntetbe keverjük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTovábbi hozzávalók a majonézes céklához: 4 ek majonéz 2 evőkanál tejföl 1 evőkanál citromlé 1 evőkanál mustár Fehérbors, só 10 dkg dió, durvára törve A fenti hozzávalókból ö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű