A sziruphoz:
3 bögrényi magozott meggy,
1 bögrényi sztívia,eritrit, nyírfacukor
1 bögre víz
8 citrom leve
Ezt 30 perc alatt felforraljuk egy lábosban.
Hagyjuk kihűlni, majd leszűrjük úgy, hogy alaposan kinyomkodjuk a gyümölcslevet a meggyhúsból.
A limonádé elkészítéséhez a szirupot hígítsuk fel szénsavmentes ásványvízzel, díszíthetjük friss meggyel, citromkarikával és mentalevelekkel.
1. 3 kg feldarabolt gyümölcshöz hozzáadunk 1 kg cukrot, 1 evőkanál citromsavat és 1 liter vizet. 2. Ezt turmixgéppel pürésítjük, majd felforraljuk. 3. Ha jól megrotyogtattu...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA vodka kivételével langyosra melegitjük a hozzávalókat, addig kevergetjük amig a csoki elolvad, forralni nem szabad, mert összecsomósodik. Végül hozzáadjuk a vodkát.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűösszeturmixoljuk
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apró szeletekre vágott zöld citromot, a cukorszirupot, a mentalevelet és a rumot a pohár aljára tesszük, és összetörjük törőfával vagy akár egy sodrófa végével. Jeget dobunk rá,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű