3 db karaj
50 dkg sertéskaraj
só, bors
olaj
20 dkg natúr krémsajt
1,5 dl főzőtejszín
1 tojás
1 csokor kapor
20 dkg trappista sajt
A karalábét megpucoljuk, cikkekre vágjuk, forrásban lévő sós vízben főzzük 5 percig.
a sertéskarajból szeleteket vágunk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon mindkét oldalát elősütjük, majd egy magas falú tepsibe tesszük. Rátesszük a forrázott karalábét is.
A krémsajtot elkeverjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk majd hozzáadjuk a felvert tojást és az összevágott kaprot. A karalábéra öntjük, a tetejére reszelt sajtot szórunk, 170 fokon 40 percet sül.
Tisztítsuk meg a csülköt egy késsel, mossuk meg jól és szárítsuk meg. Csináljunk néhány mélyebb vágást a csülök bőrén és tegyük bele a félbevágott fokhagymagerezdeket. Dörzsöljük b...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz• A karajt kiklopfoljuk, majd megszórjuk sóval és borssal. Minden szeletre ráhelyezünk némi bébi spenótot illetve a húsok végébe 1-2 szelet füstölt húst is (lehetne némi sajttal is...
Elkészítési idő: 1.5-2 óra Nehézség: KözepesA húsokat sózom, borsozom. Kevés olíva olajat löttyintek egy serpenyőbe, ahol a karajt elősütöm. Kisebb fehér kérget adok neki, hogy a pórusokat összehúzzam, így a lényeg a hús bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húst egy tálba tesszük, megsózzuk, 2-3 mokkáskanálnyi borsot szórunk bele. Hozzáadjuk a nagyon apró kockákra vágott hagymát, a mustárt, a tojássárgákat, oregánót, 2 evők...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz