3 db karaj
50 dkg sertéskaraj
só, bors
olaj
20 dkg natúr krémsajt
1,5 dl főzőtejszín
1 tojás
1 csokor kapor
20 dkg trappista sajt
A karalábét megpucoljuk, cikkekre vágjuk, forrásban lévő sós vízben főzzük 5 percig.
a sertéskarajból szeleteket vágunk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon mindkét oldalát elősütjük, majd egy magas falú tepsibe tesszük. Rátesszük a forrázott karalábét is.
A krémsajtot elkeverjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk majd hozzáadjuk a felvert tojást és az összevágott kaprot. A karalábéra öntjük, a tetejére reszelt sajtot szórunk, 170 fokon 40 percet sül.
A csülök főzéséhez Előveszünk egy akkora fazekat, amekkorábaa csülök kényelmesen elfér. Ráöntjük a kólát, és beletesszük a megtisztított hagymákat, a leveskockát, a babérlevelet,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt 220-ra bemelegítjük. A húst megmossuk, szárazra töröljük, sóval és borssal ízesítjük. 2. Az olvasztott vajat egy nagy lábasban felforrósítjuk, és a hús mindkét oldalát...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűAhogy legutóbb, most is egy jó gazdagon kizsírozott tepsi volt az alap, amire ezúttal parázskrumpli szeleteket halmoztam héjastul. Erre felkarikázott lila hagyma (két fej) került,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A tisztára mosott körmöket az ízületüknél több darabra vágjuk. 2. A hagymát világossárgára pirítjuk, belerakjuk a körmöket, pirospaprikával meghintjük, megsózzuk, vízzel bőv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű