Családireceptkönyv.hu

Dió töltelék


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


10 dkg cukor
1 dl tej
23 dkg darált dió
5 dkg dara, liszt vagy édes morzsa
mazsola vagy birsalmasajt (kb. 10 dkg)

Elkészítés:


A tejet a cukorral felforralom, majd belekeverem a többi alapanyagot. Teljesen száraz, hideg, gyúrható masszát kell, hogy kapjak,

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar töpörtyű /zsírszalonna sütése/
töpörtyű /zsírszalonna sütése/

A zsírszalonnát megkapargatom, így a rajta lévő szennyeződést eltüntetem, majd kockákra vágom /kb 3X3 cm/ Ezt a mennyiséget 2 nagyobb /6 l-es/ lábosba rakom és felteszem a tűzhel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Tepertőkrém
Tepertőkrém

A tepertőt ledaráljuk. A csemegeuborkát és a hagymát apró kockákra vágjuk. Tálba tesszük, majd az összes többi hozzávalóval összekeverjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bory mama
Diókrém
Diókrém

majd a krémbe kevered a diót és a pudingot a margarinnal sokkal könnyebb a krém mint a sima vajas krém.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Quiches lorraines (szalonnás tortácskák)
Quiches lorraines (szalonnás tortácskák)

A lisztet a megolvasztott vajjal, a csipet sóval, pici vízzel tésztává gyúrjuk. 1 órát hideg helyen pihentetjük. A töltelékhez a szalonnát apróra kockázzuk, majd hozzáadjuk a ha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk