10 dkg cukor
1 dl tej
23 dkg darált dió
5 dkg dara, liszt vagy édes morzsa
mazsola vagy birsalmasajt (kb. 10 dkg)
A tejet a cukorral felforralom, majd belekeverem a többi alapanyagot. Teljesen száraz, hideg, gyúrható masszát kell, hogy kapjak,
A zsírszalonnát megkapargatom, így a rajta lévő szennyeződést eltüntetem, majd kockákra vágom /kb 3X3 cm/ Ezt a mennyiséget 2 nagyobb /6 l-es/ lábosba rakom és felteszem a tűzhel...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tepertőt ledaráljuk. A csemegeuborkát és a hagymát apró kockákra vágjuk. Tálba tesszük, majd az összes többi hozzávalóval összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűmajd a krémbe kevered a diót és a pudingot a margarinnal sokkal könnyebb a krém mint a sima vajas krém.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a megolvasztott vajjal, a csipet sóval, pici vízzel tésztává gyúrjuk. 1 órát hideg helyen pihentetjük. A töltelékhez a szalonnát apróra kockázzuk, majd hozzáadjuk a ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű